Haluaisitko sinäkin olla Täystuho?

Haemme yrityksemme kasvun myötä Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Kuopio-Joensuun alueille  tuholaistorjuja / aluevastaavia. 

Tuholaistorjujan työ on luonteeltaan itsenäistä kentällä tapahtuvaa työtä, koostuen erilaisista tarkastus ja torjuntatehtävistä asiakkaidemme kohteissa. Asiakkaamme koostuvat kotitalouksista, taloyhtiöistä ja erilaisista yrityksistä. Kahta samanlaista työpäivää ei ole, vaan työ on monipuolista ja vaihtelevaa. 

Työaika pääasiassa 8-16, mutta satunnaisia iltatöitä ja muutaman päivän kotimaan työmatkoja voi satunnaisesti olla. 

Aiempaa kokemusta tuholaistorjunnasta ei edellytetä, me koulutamme sinut tehtävään. Aiempi kokemus esim. kiinteistöhuollon tai rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi. Mutta ennenkaikkea haemme nyt “huipputyyppiä”, joten jos katsot olevasi sellainen, niin hakea kannattaa vaikkei työkokemusta mainituilta aloilta olisikaan. 

Odotamme hakijalta positiivista asiakaslähtöistä asennetta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, sekä innokasta asennetta uusien asioiden oppimiseen. Tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia ja tietokoneen käyttötaitoja.  

Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa työt hoidetaan jämptisti mutta iloisella asenteella. Huippu työkaverit tulevat meidän työpaikassa ihan “luontaisetuna” 

Jos koet, että olet oikea henkilö meidän tiimiimme, ilmoita itsestäsi ja laita vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen manu.backman@taystuho.fi 

Haemme samanaikaisesti tuholaistorjuja / aluevastaavaa usealle alueelle, joten mainitse hakemuksessa selvästi minkä alueen työpaikkaa haet.