TOIMITUSEHDOT

Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n verkkokaupasta voit ostaa tuotteita rekisteröitymättä, tai luoda halutessasi itsellesi maksuttoman kanta-asiakastilin. Kanta-asiakastilien ja asiakkaidemme tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilataksesi tavaraa verkkokaupasta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.

Toimitamme tuotteitamme ainoastaan Manner-Suomeen.

Toimitusaika:
1. Varastotuotteiden arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

2. Tilaustuotteiden arvioitu toimistusaika on 2-6 viikkoa.

3. Mikäli tilaus sisältää sekä varasto-, että tilaustuotteita toimitetaan koko tilaus yhdellä kertaa tilaustuotteen toimitusajan mukaisesti.

Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastostamme tai sen toimitusaika jostain muusta syystä pitenee, otamme yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman pian. Varaamme oikeuden siihen, että tuote on voitu myydä loppuun, siihen ettei tuotetta ole saatavilla sekä oikeuden mahdollisiin hintavirheisiin. Mikäli toimitus viivästyy tai estyy asiakkaan antamista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista johtuen pidämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen. Asiakas on vastuussa antamiensa virheellisten tietojen mahdollisesti aiheuttamista lisätoimituskuluista.

Tuotteiden hinnat:
1. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuholaistorjunta Täystuho Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

2. Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa.

3. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu. Toimitusmaksun suuruus riippuu tilauksen koosta ja näkyy ostoskorissa, toimituskulut alkaen 5,90 euroa.

Maksupalvelutarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Yritysmyynti ja -laskutus:
Yritysasiakkaat voivat maksaa tilauksensa heti oston yhteydessä maksupalvelutarjoaja Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla. Paytrail tarjoaa myös lasku- ja osamaksuvaihtoehdon yritysasiakkaille (Walley/Collector). 

Lisäksi tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuuden suoraan yrityslaskutukseen. Mahdollisuus suoraan yrityslaskuun tarjotaan kaikille julkissektorin asiakkuuksille automaattisesti. Muissa yrityslaskuissa asiakkaan luottokelpoisuus voidaan tarkastaa ostotapahtumien yhteydessä. Pidätämme oikeuden evätä suoralla yrityslaskulla maksaminen.

Laskutus suoritetaan aina ensisijaisesti verkkolaskuna. Ellei verkkolasku ole mahdollinen, lasku toimitetaan sähköpostitse tilaajan sähköpostiosoitteeseen. 

Tilauksen palauttaminen:
1. Ennen palautusta asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme tuholaistorjunta@taystuho.fi asiakaspalautuksesta sopimiseksi.

2. Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja käyttämätön, tuotepakkauksen ja kaikkien mukana tulleiden tarvikkeiden ja ohjeiden tulee olla samassa kunnossa kuin tilausta vastaanotettaessa. Myyntipakkaukseen ei saa liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia eikä sitä saa teipata. Tuotteen arvo alenee ja hyvitys pienenee, jos siinä on käytön jälkiä tai pakkauksesta puuttuu jotain. Jos tilattu tuote on muuttunut myyntikelvottomaksi käyttämisen vuoksi, tuotteen hintaa ei hyvitetä. Toimitus- ja palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla ja vähennetään hyvitettävästä summasta.

2. Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme tuholaistorjunta@taystuho.fi. Aiheettoman huollon/tarkastuksen kustannukset ovat kokonaisuudessaan asiakkaan vastuulla, jos palautettu tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon/tarkastettavaksi. Tuholaistorjunta Täystuho Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista.

3. Paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Noutamattomat tilaukset hyvitetään automaattisesti tilauksen palauduttua varastolle. Toimitus- ja palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla ja vähennetään hyvitettävästä summasta. Kaikista noutamattomista paketeista veloitamme lisäksi 12€ käsittelykulun.

4. Maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota tilauksessa on alun perin käytetty. Maksupalautus suoritetaan automaattisesti kun palautettava tuote on saapunut takaisin Tuholaistorjunta Täystuho Oy.n varastolle.

Ylivoimainen este:
Tuholaistorjunta Täystuho Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.

Riitojen ratkaisu:
Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.