TOIMITUSEHDOT

Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n verkkokaupasta voit ostaa tuotteita rekisteröitymättä, tai luoda halutessasi itsellesi maksuttoman kanta-asiakastilin. Kanta-asiakastilien ja asiakkaidemme tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilataksesi tavaraa verkkokaupasta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.

Toimitamme tuotteitamme ainoastaan Manner-Suomeen.

Toimitusaika:
1. Varastotuotteiden arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

2. Tilaustuotteiden arvioitu toimistusaika on 2-6 viikkoa.

3. Mikäli tilaus sisältää sekä varasto-, että tilaustuotteita toimitetaan koko tilaus yhdellä kertaa tilaustuotteen toimitusajan mukaisesti.

Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastostamme tai sen toimitusaika jostain muusta syystä pitenee, otamme yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman pian. Varaamme oikeuden siihen, että tuote on voitu myydä loppuun, siihen ettei tuotetta ole saatavilla sekä oikeuden mahdollisiin hintavirheisiin. Mikäli toimitus viivästyy tai estyy asiakkaan antamista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista johtuen pidämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen. Asiakas on vastuussa antamiensa virheellisten tietojen mahdollisesti aiheuttamista lisätoimituskuluista.

Tuotteiden hinnat:
1. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuholaistorjunta Täystuho Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

2. Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa.

3. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu. Toimitusmaksun suuruus riippuu tilauksen koosta ja näkyy ostoskorissa, toimituskulut alkaen 4,90 euroa.

Maksupalvelutarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Lisätietoja maksuvaihtoehdoista: https://checkout.fi/

Yritysmyynti ja -laskutus:
Yritysasiakkaat voivat maksaa tilauksensa heti oston yhteydessä maksupalvelutarjoaja Checkoutin tarjoamilla maksutavoilla, tai Collector bankin B2B yrityslaskuna. Maksaminen laskulla edellyttää suomalaista Y-tunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Palvelun käyttäjän tulee kirjautua palveluun ensimmäisellä kerralla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla pankin TUPAS-palvelussa. Laskua koskeviin tiedusteluihin vastaa Collector Bank AB:n asiakaspalvelu p. 029 37 00 300. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen contactcenterB2B@collectorbank.fi

Lisäksi tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuuden suoraan yrityslaskutukseen. Mahdollisuus suoraan yrityslaskuun tarjotaan kaikille julkissektorin asiakkuuksille automaattisesti. Muissa yrityslaskuissa asiakkaan luottokelpoisuus voidaan tarkastaa ostotapahtumien yhteydessä. Pidätämme oikeuden evätä suoralla yrityslaskulla maksaminen.

Tilauksen palauttaminen:
1. Ennen palautusta asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme tuholaistorjunta@taystuho.fi asiakaspalautuksesta sopimiseksi.

2. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Käyttämättömänä palautettujen tuotteiden hinnan hyvitämme täysimääräisenä. Toimitus- ja palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla ja vähennetään hyvitettävästä summasta.

2. Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme tuholaistorjunta@taystuho.fi. Aiheettoman huollon/tarkastuksen kustannukset ovat kokonaisuudessaan asiakkaan vastuulla, jos palautettu tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon/tarkastettavaksi. Tuholaistorjunta Täystuho Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista.

3. Paketin noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Noutamattomat tilaukset hyvitetään automaattisesti tilauksen palauduttua varastolle. Toimitus- ja palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla ja vähennetään hyvitettävästä summasta. Kaikista noutamattomista paketeista veloitamme lisäksi 8€ käsittelykulun.

4. Maksu palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jota olet alun perin käyttänyt.

Ylivoimainen este:
Tuholaistorjunta Täystuho Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.

Riitojen ratkaisu:
Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.