TOIMITUSEHDOT

Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n verkkokaupasta voit ostaa tuotteita rekisteröitymättä, tai luoda halutessasi itsellesi maksuttoman kanta-asiakastilin. Kanta-asiakastilien ja asiakkaidemme tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilataksesi tavaraa verkkokaupasta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Toimitamme tuotteitamme ainoastaan Suomeen.

Toimitusaika:
1. Varastotuotteiden arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

2. Tilaustuotteiden arvioitu toimistusaika on 2-6 viikkoa.

3. Mikäli tilaus sisältää sekä varasto-, että tilaustuotteita toimitetaan koko tilaus yhdellä kertaa tilaustuotteen toimitusajan mukaisesti.

Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastostamme tai sen toimitusaika jostain muusta syystä pitenee, otamme yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman pian. Varaamme oikeuden siihen, että tuote on voitu myydä loppuun, siihen ettei tuotetta ole saatavilla sekä oikeuden mahdollisiin hintavirheisiin. Mikäli toimitus viivästyy tai estyy asiakkaan antamista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista johtuen pidämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen. Asiakas on vastuussa antamiensa virheellisten tietojen mahdollisesti aiheuttamista lisätoimituskuluista.

Tuotteiden hinnat:
1. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuholaistorjunta Täystuho Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

2. Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa.

3. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu. Toimitusmaksun suuruus riippuu tilauksen koosta ja näkyy ostoskorissa, toimituskulut alkaen 4,90 euroa.

Maksupalvelutarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Lisätietoja maksuvaihtoehdoista: https://checkout.fi/

Tilauksen palauttaminen:
1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Ennen palautusta asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme tuholaistorjunta@taystuho.fi.

2. Käyttämättömänä palautettujen tuotteiden hinnan hyvitämme täysimääräisenä. Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

3. Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen, tai olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme tuholaistorjunta@taystuho.fi

Ylivoimainen este:
Tuholaistorjunta Täystuho Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tuholaistorjunta Täystuho Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.

Riitojen ratkaisu:
Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.