Tuholaistorjunta

Jyrsijät ja hyönteiset voivat aiheuttaa kiinteistöille suuriakin vaurioita ja saastuttaa elintarvikkeita, vioittaa tekstiilejä ja pahimmassa tapauksessa levittää tauteja. Vähintäänkin nämä ei toivotut vieraat vähentävät asumismukavuutta ja aiheuttavat lisäkustannuksia.

Ennaltaehkäiseminen on paras tapa torjua vahinkoja. Ammattilainen kannattaa kutsua paikalle hyvissä ajoin ja viimeistään siinä vaiheessa kun kotikonstit on kokeiltu. On ongelmana sitten rotat, hiiret, ampiaiset, torakat, luteet, sokeritoukat, turkiskuoriaiset tai muut tuholaiset, niin meiltä löytyy nopea apu.

Kauttamme myös desinfiointipalvelut koteihin ja yritystiloihin.

Yrityksemme palveluita ovat

Tuholaistarkastukset

Torjuntatyöt aloitetaan tekemällä kohteeseen tuholaistarkastus, jonka perusteella annetaan asiakkaalle toimenpidesuositus.

Hyönteistorjunnat

Käytössämme on nykyaikainen laitteisto ja tehokkaat torjunta-aineet. Nämä yhdistettynä vuosien kokemukseen takaavat asiakkaillemme tehokkaat ja turvalliset torjuntatulokset. Ennen torjuntaa suoritamme lajimäärityksen ja valitsemme kullekin lajille tehokkaimman torjuntamenetelmän ja -torjunta-aineen. Annamme asukkaille ohjeet mahdollisista valmistavista toimista ennen torjuntaa ja toimitamme taloyhtiön huoneistoihin tarvittavat tiedotteet.

Meiltä myös torjunta-aineeton vaihtoehto, lämpökäsittely.

Hiirien ja rottien torjunta

Jyrsijätorjunta tapahtuu yleisimmin torjunta-ainesyötein varustetuilla syöttiasemilla, mutta valikoimissamme on myös erilaisia loukkuja. Käyttämämme syöttiasemat ovat lukittavia ja erittäin vahvarakenteisia. Torjunta-ainesyötti on kiinnitetty siten, ettei siihen pääse käsiksi muut kuin syöttiaseman sisään mahtuvat jyrsijät. Tämä takaa sen, että torjunta on turvallista kiinteistön asukkaille, myös lapsille ja kotieläimille. Koska ennaltaehkäisy on paras tapa torjua hiirien ja rottien aiheuttamia vahinkoja, suosittelemme vuosisopimusta jyrsijätilanteen pitkäkestoiseen hallintaan.

Lintutorjunnat

Lintutorjunnassa käytetään yleisimmin lintupiikkejä ja karkoittamiseen tarkoitettuja äänilaitteita ja visuaalisia karkoittimia. Verkkokauppamme valikoimasta löydät kattavat tuotteet lintujen torjuntaan. Isompiin kohteisiin suoritamme sopimuksen mukaan katselmuksia, joiden perusteella annamme suosituksen torjuntalaitteiden ja -välineiden määristä ja malleista, sekä niiden asennuksesta ja huollosta.

UV-hyönteisansojen asennus- ja huoltopalvelut

Tarvittaessa suoritamme asiakkaan tiloissa katselmuksen, jonka perusteella annamme suosituksen laitemalleista ja määristä, sekä asennus- ja huoltopalveluista. Huollon yhteydessä voidaan suorittaa hyönteistunnistus ja -laskenta sopimuksen mukaan.

Desinfiointi palvelut

Suoritamme desinfiointikäsittelyjä turvallisesti ja tehokkaasti kaikkiin kiinteistöihin. Desinfiointikäsittelyllä torjutaan esineiden ja pintojen taudinaiheuttajia ja mikro-organismeja, kuten bakteereja, viruksia, hiivoja ja sieniä.

Torjuntatarvikkeiden verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät toimivaksi testatut ja ammattilaistenkin käyttämät tuotteet omatoimiseen tuholaistorjuntaan. Oma maahantuonti takaa laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat.